MOTORRIJTUIGENVERZEKERING
Groene collectieve wagenparkverzekering
Bij IdeŽle Verzekeringen kan je terecht voor collectieve
motorrijtuigenverzekeringen met gratis CO2-compensatie.
 

GROENE AUTOVERZEKERING
 Groene personenautoverzekering
online offerte Ī60 maatschappijen

 

Online aanvragen offerte groene
bedrijfsautoverzekering

 

Online aanvragen offerte groene
collectieve wagenparkverzekering

 

Online aanvragen offerte collectieve
wagenparkverzekering

 Miguel Soto Cruz.
Beheerder boomaanplant Cota Rica,
namens IdeŽle Verzekeringen.
De groene (collectieve) motorrijtuigenverzekering

Bij IdeŽle Verzekeringen kan je terecht voor collectieve motorrijtuigenverzekeringen met gratis CO2-compensatie.

Er is gemiddeld 85 m2 tropisch regenwoud nodig om de jaarlijkse uitstoot van een personenauto bij gemiddeld autogebruik te compenseren. Dit komt overeen met de 7 inheemse bomen die IdeŽle Verzekeringen jaarlijks laat aanplanten voor iedere personenautoverzekering. Voor bestel- en vrachtautoís planten wij eveneens 7 bomen aan, om zo tot gedeeltelijke compensatie te komen.

Hiervoor werken wij samen met Stichting het International Tree Fund en wordt een verbinding tot stand gebracht tussen verschillende bosgebieden aan de Pacifische kust van Costa Rica.

Zo worden naast de CO2-compensatie het leefgebied en de natuurlijke migratieroutes voor allerlei diersoorten hersteld en versterkt. De eerste verbinding, waaraan sinds 1999 wordt gewerkt, loopt tussen het regenwoud van Carara National Park en het nevelwoud op de berg Turrubares. Juist de overgang tussen verschillende ecosystemen levert een hoge biodiversiteit op. Het bos zal zolang het in het bezit is van het ITF niet gebruikt worden voor houtproductie en zal zich kunnen ontwikkelen tot primair bos.

Inmiddels is er in opdracht van de klanten van IdeŽle Verzekeringen reeds 7 hectare oerwoud aangeplant. Er wordt momenteel gewerkt aan de aanleg van nog eens 4 hectare. In totaal goed voor circa 10.200 bomen!

Wij proberen op deze manier het motorrijtuigengebruik niet te stimuleren of te excuseren, maar juist de schadelijke effecten van het gebruik zo veel mogelijk te compenseren. (Binnenkort meer informatie hierover)

De beste en voordeligste autoverzekering?

Er zijn meer dan honderd verzekeringsmaatschappijen waar je je motorrijtuigen kan verzekeren. Er is er geen ťťn die zegt dat zij slecht of onvoordelig is, terwijl de onderlinge verschillen groot zijn. Her en der offertes opvragen kost tijd, is saai en geeft nog steeds geen inzicht in de verschillen qua dekking. Meestal kom je hiermee niet veel verder dan het vergelijken van de premies, word je het zat en pak je de goedkoopste.

Bij ons kan je op deze site zelf online berekenen welke van circa 70 verzekeraars de best passende verzekering voor een personenauto kan aanbieden. Hiermee worden niet alleen de premieverschillen maar ook de dekkingsverschillen inzichtelijk. Voor vragen, bij twijfel en voor persoonlijk advies kan je altijd op ons terugvallen. Een telefoontje of mail is hiervoor voldoende. Nadat de juiste keuze is gemaakt mail je de berekening naar ons toe. Wij zenden je dan per post het aanvraagformulier voor de benodigde handtekening en het opzegkaartje waarmee de lopende verzekering kan worden opgezegd.

Indien er een offerte voor meerdere voertuigen, bestelautoís of vrachtautoís gewenst is, verzoeken we je om ons even te bellen of te mailen.

Niet alleen bij het aangaan van de verzekering zijn we behulpzaam, maar ook tussentijds kan je met alle vragen bij ons terecht en heb je een keer schade, dan zorgen wij ervoor dat alles goed en snel geregeld wordt. Kortom, een voordelige, goede autoverzekering met goede service enÖ, gratis CO2-compensatie.

Korte omschrijving van de dekkingsmogelijkheden

TOP
 


IdeŽle Verzekeringen:     Durgerdammerdijk 198,    1026 CM    AMSTERDAM     TEL: 020-4904480