ZORGVERZEKERINGEN
 

Zorgverzekering

Zorgverzekering, online vergelijken van circa 60 zorgverzekeraars. Per 1 januari 2006 is de basisverzekering ingevoerd. Hiermee is het onderscheid tussen ziekenfonds en particuliere verzekering komen te vervallen. De dekking van de basisverzekering is ongeveer gelijk aan het vroegere ziekenfonds. De premie voor de basisverzekering verschilt per verzekeringsmaatschappij en ligt zo tussen de Ä 83,- en Ä 95,- per persoon per maand. Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd. 

Afhankelijk van je wensen, kun je je aanvullend verzekeren. Er zijn heel veel verzekeringsmaatschappijen waar je je tegen ziektekosten kan verzekeren. Er is er geen ťťn die zegt dat zij slecht of onvoordelig is, terwijl de onderlinge verschillen groot zijn. Her en der offertes opvragen kost tijd, is saai en geeft nog steeds geen inzicht in de verschillen qua dekking. Meestal kom je hiermee niet veel verder dan het vergelijken van de premies, wordt je het zat en pak je de goedkoopste. We bieden je een goed en gratis alternatief, online zorgverzekeringen vergelijken. De zorgaanbieders die het meest aan jouw specifieke wensen voldoen komen zo vanzelf naar boven. Hiermee worden niet alleen de premieverschillen maar ook de dekkingsverschillen inzichtelijk.
Niet alleen bij het aangaan van de verzekering zijn we behulpzaam, maar ook tussentijds kan je met alle vragen bij ons terecht. 


TOP
 


IdeŽle Verzekeringen:     Durgerdammerdijk 198,    1026 CM    AMSTERDAM     TEL: 020-4904480