Vorige

DE GROENE AUTOVERZEKERING
 

Autoverzekering:

Er zijn meer dan honderd verzekeringsmaatschappijen waar je je auto kunt verzekeren. Er is er niet een die zegt dat zij slecht of onvoordelig is, terwijl de onderlinge verschillen groot zijn. Her en der offertes opvragen kost tijd, is saai en geeft nog steeds geen inzicht in de verschillen qua dekking. Meestal kom je hiermee niet veel verder dan het vergelijken van de premies, word je het zat en neem je de goedkoopste.

Bij ons kan je op deze site zelf online berekenen welke van circa 60 verzekeraars de best passende verzekering kan aanbieden. Hiermee worden niet alleen de premieverschillen maar ook de dekkingsverschillen inzichtelijk. 

 
Voor vragen, bij twijfel en voor persoonlijk advies kan je altijd op ons terugvallen. Een telefoontje of mail is hiervoor voldoende. Nadat de juiste keuze is gemaakt mail je de berekening naar ons toe. Wij zenden je dan per post het aanvraagformulier voor de benodigde handtekening en het opzegkaartje waarmee de lopende verzekering kan worden opgezegd.  Niet alleen bij het aangaan van de verzekering zijn we behulpzaam, maar ook tussentijds kan je met alle vragen bij ons terecht en heb je een keer schade, dan zorgen wij ervoor dat alles goed en snel geregeld wordt. Kortom, een voordelige, goede autoverzekering met goede service en gratis CO2-compensatie. 

 

Autoverzekering en groene Autoverzekering (?), laat je auto verzekeren via IdeŽle Verzekeringen. Goedkope Autoverzekering.

 
Voor hetzelfde geld verzekerd van een betere wereld!
Maatschappelijk verantwoord verzekeren.

Bel ons voor goed advies.
TEL: 020-4904480      e-mail: info@ideeleverzekeringen.nl

 

IdeŽle Verzekeringen:  Durgerdammerdijk 198,  1026 CM  AMSTERDAM  TEL: 020 4904480