GECOMBINEERDE WOONHUIS-/OPSTALVERZEKERING
 
Gecombineerde woonhuis-/opstalverzekering

Eenvoudig online af te sluiten, uiterst voordelig en geen touwtrekkerij over welke verzekering moet uitkeren als er schade is. Als het verzekerd bedrag (herbouwwaarde) voor de opstal tussen de Ä 50.000,= en Ä 375.000,= ligt, is de inboedel automatisch meeverzekerd. Kostbare zaken zoals audio- visuele apparatuur, verzamelingen, sieraden of antiek zijn elk meeverzekerd tot Ä 5.000,= . Als de waarde van deze kostbaarheden hoger is kan dit hogere bedrag extra worden meeverzekerd.
Dekking: Extra Uitgebreide Verzekering 

Verzekerd is onder andere:

o     Brand, schroeien, zengen, smelten, rook- en roetschade.
o     Inbraak en diefstal
o     Stormschade
o     Waterschade

 

Of de meest uitgebreide dekking: Compleet Verzekering:

o     Bovenop de hierboven genoemde gedekte evenementen is de gevolgschade
       van andere van buiten komende onheilen verzekerd.

Voorbeeld: 

Voorbeeld: Tijdens het schilderen van de kozijnen valt de pot verf om. Het gevolg is dat de stenen gevel grondig gereinigd moet worden. Deze schade is wel verzekerd op de compleet- en niet op de extra uitgebreide verzekering. 

Glas:

Bij de compleet dekking is het glas meeverzekerd. Als je de extra uitgebreide verzekering neemt kun je kiezen of je het glas wel of niet wenst mee te verzekeren. 

Eigen risico bij schade:

Voor de steden Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Breda, Tilburg, Den Bosch, Eindhoven, Heerlen, Kerkrade, Nijmegen en Arnhem geldt standaard een eigen risico bij diefstal en inbraak van Ä 225,-. Voor de rest van Nederland geldt bij diefstal en inbraak geen eigen risico.
Bij de "compleet" dekking geldt bovendien een eigen risico van Ä 65,= per gebeurtenis. Dit eigen risico geldt niet voor schade ontstaan door brand-, ontploffing- storm- of glasschade.
Voor stormschade geldt een eigen risico van Ä 300,= per gebeurtenis.

De premie:

Wanneer je een offerte aanvraagt of een verzekering online afsluit wordt de premie automatisch door het systeem berekend.
De premie wordt mede vastgesteld aan de hand van het verzekerd bedrag, de bouwaard van het pand en de plaats waar je woont.

Beveiliging:

Wanneer je woning beveiligd is en je hebt hiervan een certificaat "veilig wonen"of een "Borg certificaat", krijg je 7% korting op de premie.

 

 
Voor hetzelfde geld verzekerd van een betere wereld!
Maatschappelijk verantwoord verzekeren.
 
Bel ons voor goed advies.
TEL: 020-4904480      e-mail: info@ideeleverzekeringen.nl


TOP

Terug: groenpakket